Modern en dynamisch.

Dat is waar De Hair Vrijdag notarissen & adviseurs voor staat!

Er zijn vele wettelijke taken waarvoor de tussenkomst van een notaris vereist is. Niet iedereen vindt dit leuk.

Het blijft voor ons een uitdaging om aan onze cliënten te laten zien dat we er niet voor niets zijn.

Meer informatie? Wilt u meer hierover weten, vul dan hier ons contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wij zijn er voor ú.

WIE ZIJN WE?

Op ons kantoor geldt een no-nonsense mentaliteit, die onder meer tot uitdrukking komt in een lage drempel. Omdat wij flexibel en dienstbaar zijn weten particulieren en ondernemers uit Brabant en omstreken de weg naar ons kantoor te vinden. Kwaliteit, maatwerk en persoonlijke aandacht staan voorop. Vanuit ons kantoor in Oisterwijk verzorgen wij notariële diensten voor cliënten uit de wijde omgeving, o.a. vanuit Breda tot ‘s-Hertogenbosch en van Tilburg tot Eindhoven.

Heeft u een notaris nodig voor een samenlevingscontract, huwelijkse-/partnerschapsvoorwaarden, een testament, estate planning, aankoop van uw woning of bedrijfsgebouw, een hypotheekakte of een nieuw op te richten stichting of bedrijf? Neem dan contact met ons op. Want naast deskundigheid bieden wij u maximale duidelijkheid, zowel in ons advies als in de door ons opgestelde akten.

PARTICULIER

In een mensenleven zijn er van de wieg tot het graf allerlei gebeurtenissen waarvoor u een notaris kunt en soms ook moet inschakelen. Daarnaast denken wij graag op juridisch vlak proactief mee over uw toekomst; veel problemen zijn te voorkomen als u zaken tijdig vastlegt. Binnen uw relatie en familie kunt u aan de volgende dingen denken: samenwonen, trouwen, schenken of het maken van een levenstestament.

Ook bij een huis kopen is de notaris betrokken om allerlei zaken te regelen. Het is fijn om uw huis en hypotheek goed op orde te hebben. En wilt u ook alles na uw overlijden geregeld hebben dan denken wij graag met u mee. Als u geen dingen vastlegt over erven en nalatenschap, dan moet de wet gevolgd worden en misschien had u dat liever anders gezien.

PARTICULIER

ZAKELIJK

ZAKELIJK

Ondernemen  brengt risico’s met zich mee, met name financiële. Daarom is het belangrijk om bedrijfsmatige- en privézaken goed op elkaar af te stemmen. Juist daarom is het zinvol te kiezen voor een notaris die zowel kennis heeft van het familierecht, van de overdracht van onroerende zaken als van ondernemingsrecht. Die kennis vindt u bij ons kantoor!
En wilt u een vereniging of stichting oprichten? Dan helpen we u graag daarbij.

CONTACT

Het nemen van voldoende tijd voor cliënten en het geven van persoonlijke aandacht staan bij ons hoog in het vaandel. Bovendien denken wij graag met u mee. Zeker bij het nemen van moeilijke beslissingen staan wij u graag terzijde met deskundig advies. Dit advies moet niet leiden tot een oplossing voor korte duur, maar moet worden bezien in een ruim verband, waarbij binnen het kader van uw persoonlijke wensen alle rechtsgebieden worden betrokken. Voor ons gaat het niet om zaken, maar om personen. Daarom streven wij naar een lage drempel, staan wij altijd voor u klaar en weet u: wij nemen de tijd voor u!

CONTACT