Ondernemen

EEN BV OPRICHTEN
Meer informatie?
Een BV oprichten

U wilt een BV oprichten en zoekt advies? Wij helpen u graag!

Wanneer u een BV gaat oprichten zijn er een aantal belangrijke zaken waar u aan moet denken. Wij denken graag met u mee.

 

Wanneer u een BV gaat oprichten zijn de volgende punten belangrijk:

  • Gaat u in de BV een nieuwe onderneming starten of wordt een bestaande onderneming ingebracht en door de BV voortgezet?
  • We adviseren over, maar zorgen ook voor, het vastleggen in de statuten en waar nodig in een aandeelhoudersovereenkomst, van de juiste regelingen. Welke verhoudingen dienen er geregeld te worden tussen de bestuurder(s) van de vennootschap en de aandeelhouder(s) en ook tussen de aandeelhouders onderling? Dienen er aandelen met verschillende rechten te worden uitgegeven, zoals prioriteitsaandelen, stemrechtloze aandelen of winstrechtloze aandelen?
  • We kijken naar de juridische aspecten van het oprichten van een BV en onze werkzaamheden worden daarbij vaak afgestemd in harmonie met uw fiscalist of accountant.
  • De inschrijving van de BV bij de Kamer van Koophandel, het opstellen van het aandeelhoudersregister en de UBO-opgave regelen wij natuurlijk voor u.
  • We bekijken ook de gevolgen voor de privé-situatie, zoals bij trouwen of overlijden. Onze estate planningservaring komt daarbij van pas.
  • Wij nemen graag de zorg voor u uit handen zodat u bezig kunt zijn met waar u goed in bent: ondernemen.

Meer informatie? Wilt u meer hierover weten, vul dan hier ons contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.